Om os

Hos Tip Top Algeservice har vi specialiseret os i algebehandling og rensning af facader, tag samt alle former for fliser og belægningssten.

Vi er beliggende i Engesvang midt mellem Silkeborg, Herning og Viborg, og vi betjener tilfredse kunder i hele Midtjylland. Vi har både private og erhvervskunder og udfører arbejde på alt fra de små hjem til virksomheder, industribygninger og landbrug. Uanset om opgaven er lille eller stor, er vi klar til at høre mere og give et uforpligtende tilbud – og vi er villige til at køre langt for den rigtige opgave.

Vi har mange års erfaring i branchen, og sammen med vores dygtige samarbejdspartnere har vi udviklet stor ekspertise inden for arbejdet. Vi vægter den gode service og kvalitetsarbejde højt, og derfor leverer vi altid et resultat, som vi kan være stolte af, og som vores kunder værdsætter.

Vi udfører blandt andet:

Kontakt os i dag, hvis du mangler en kompetent og troværdig samarbejdspartner. Vi er altid klar til en snak om opgaven, til at dele ud af vores ekspertise på området og til at give et uforpligtende tilbud.
Kontakt os via kontaktformularen eller ring på telefon 30 57 60 00.

algebehandling Herning

Vi klarer bl.a.:

  • Facader
  • Terasser
  • Fliser
  • Tage

BILLEDER AF VORES ARBEJDE

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 30 57 60 00eller via kontaktformularen forneden.