Facaderens af Tip Top Algerens i Engesvang, mellem Silkeborg & Herning

Genopdag din smukke facade med en facaderens

Trænger facaden til en kærlig hånd? Hos Tip Top Algeservice udfører vi alle former for facaderens og bygningsimprægnering i Herning, Silkeborg, Viborg og resten af Midtjylland. Med mange års erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise og dyrebar viden om behandling af forskellige facader. Vi tilbyder effektiv højkvalitetsrensning af facader i mursten, stål, beton og aluminium.

Forskellige facader kræver forskellig rens

Forskellige materialer kræver forskellige behandlinger for at opnå de bedste resultater. Eksempelvis renses stålfacader ofte skånsomt med en børste, mens beton og mursten klares bedst med varmt vand, algebehandling og efterfølgende imprægnering.

 

En ren facade er en sund facade

Facaden er på mange måder bygningens ansigt udadtil. En velrenset og nymalet facade kan have stor betydning for førstehåndsindtrykket af virksomheden eller hjemmet. Foruden at gøre bygningen flottere at kigge på, vil en facaderens og -behandling dog også kunne forlænge levetiden betydeligt. Så når du vil have det bedste ud af dine facader i længst mulig tid, er det en god idé at overveje en professionel rensning og imprægnering.
Alle vores rensninger fjerner effektivt snavs og trafikfilm og efterlader facaden ny og frisk. Vi udfører også altid algebehandling for at slå eventuelle svampesporer ihjel.

 

Få et uforpligtende tilbud på facaderens

Tip Top Algeservice udfører både store og små opgaver for private og erhverv i det store midtjyske område med 10 års garanti. Vi har mange års erfaring og giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Hvis facaden ser trist og slidt ud, så ring til os i dag på telefon 30 57 60 00.

Forlæng levetiden på din facade med professionel facaderens

I de fleste tilfælde anbefaler vi en imprægnering, som beskytter mursten og betonoverflader mod snavs, alger og frostskader og gør det nemmere at holde facaden ren fremover. Imprægneringen skaber en vandafvisende overflade, hvor både regn og snavs preller af facaden, hvilket forhindrer vand, alger og lignende i at trænge ind i muren. Vi benytter en diffusionsåben imprægnering, så muren stadig kan ånde, og hvis facaden skal males efter behandlingen, klarer vi skam også det.

Vi klarer bl.a.:

Drømmer du om en større tagrenovering? Besøg vores partner jysktag.dk

BILLEDER AF VORES ARBEJDE

Kontakt os for en professionel vurdering

Hvad behovet er når det gælder facaderens kræver en professionel vurdering, og denne kan du trygt overlade til os. Vi kommer gerne til dig og tager en grundig vurdering af det enkelte tilfælde, og sørger efter dit ønske for den helt rette facaderens.

Fra Herning og Silkeborg laver vi facaderens i hele Midtjylland

Ønsker du at benytte dig af Tip Top algeservice eller har du spørgsmål facaderens, er du meget velkommen til at kontakte os på 30576000 eller kontakt@tiptopalgeservice.dk. Du kan også sende os en forespørgsel via vores kontaktformular her på siden.