Algebehandling i området omkring Viborg, Herning og Silkeborg

Oplev en vedvarende forskel med en algebehandling fra Tip Top Algeservice

I Tip Top Algeservice har vi mange års erfaring med at udføre algebehandling i høj kvalitet for virksomheder, landbrug og private i Herning, Viborg, Silkeborg og resten af Midtjylland. Få en effektiv facaderens, tagrens eller fliserens, som holder ved. Vi varetager både de mindre og de større opgaver, og med vores kompetence- og ekspertiseniveau er vi et sikkert valg, når taget, fliserne eller facaden skal algebehandles.

Hvorfor vælge en algebehandling?

For det første giver alger grimme plamager. Grimme facader, tage eller terrasser påvirker i høj grad førstehåndsindtrykket af huset eller virksomheden. For det andet er alger ikke kun skadelige for udseendet men også kilde til mere alvorlige skader.
Vejrforhold som regn, slud, sol og frost tester huset, og i det danske vejr er alle overflader på hårdt arbejde hele året rundt. Når vand, vind og vejrforhold konstant nedbryder og slider på belægningerne er vedligeholdelse nødvendig, hvis du vil have den bedst mulige levetid ud af taget og facaderne. Med vores algebehandling forebygges skader, og samtidig bliver overfladen flot at se på igen.

Hold dit tag, din facade eller dine fliser rene, pæne og algefrie med en effektiv og miljørigtig algebehandling. Vi anbefaler at overfladen behandles ca. hvert andet for at bevare det flotte udseende og sikre den bedste levetid.

Vi er klar til at hjælpe dig

Tip Top Algeservice er altid klar til at dele ud af vores ekspertise og tilbyde vores arbejdskraft til både store og små opgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi har dygtige samarbejdspartnere i  Jysk tag og Jysk tag og isolering.

Miljørigtig algebehandling

Hos Tip Top Algeservice benytter vi det danskproducerede algemiddel Neutralon. Det er godkendt af miljøstyrelsen og sætter helt nye standarder for miljøansvarlig algebehandling. Du kan læse meget mere om Neutralon her.

fliserens og algebehandling

Vi klarer bl.a.:

Har du en større tagrenovering i ønskebogen? Besøg vores partner jysktag.dk

BILLEDER AF VORES ARBEJDE

Kontakt os for en professionel vurdering

Hvad behovet er når det gælder netop dit tag, kræver en professionel vurdering, og denne kan du trygt overlade til Tip Top Algeservice. Vi kommer gerne til dig og tager en grundig vurdering af det enkelte tilfælde.

Algebehandling af for kun 900 kr. inkl. moms

En algebehandling af tag koster kun kr. 900,- inkl. moms for op til 200 kvm tag, og det er penge godt givet ud. Alt vi laver er på fast pris.

Ønsker du at benytte dig af Tip Top Algeservice eller har du spørgsmål vedrørende algebehandling, er du meget velkommen til at kontakte os på 30 57 60 00 eller kontakt@tiptopalgeservice.dk.

Vi kører i Herning, Silkeborg, Viborg og omegn

Benyt Tip Top Algeservice hvis dit tag skal leve længere – vi giver altid 5 års garanti på det udførte arbejde – uanset om det algebehandling af tag eller anden tag arbejde.