Fliserens i Silkeborg, Viborg, Ikast & Herning

Er dine fliser misfarvede eller angrebet af mos og alger? Med en professionel fliserens får vi de gamle fliser til at fremstå som nye. Samtidig bekæmper vi flisepest og forlænger flisernes levetid betydeligt. Tip Top Algeservice udfører fliserens for private, erhverv, industri og landbrug i hele Midtjylland, og ingen opgave er for stor eller for lille til vores team af erfarne medarbejdere.

Kom flisepest til livs

Flisepest er en af have- og husejerens mest genstridige fjender. Det skaber grimme pletter, som det kan være svært at komme af med, på ellers flotte terrasser. Misfarvninger kan fjernes med en grundig fliserens, men hvis man vil flisepesten til livs, er det værd at tænke langsigtet med behandlingen. Hvis man blot spuler med en højtryksspuler, risikerer man nemlig at skade fliserne og gøre dem mere modtagelig for nyt skidt og flisepest. På den måde kan en forkert rensning altså ende med at have den modsatte effekt.

Derfor er det vigtigt at fokusere på grundig forebyggelse, omhyggeligt skrubbearbejde og effektiv efterbehandling. Vi renser både fliser og fuger helt i bund og afslutter med en effektiv imprægnering, der gør fliserne mere modstandsdygtige over for fremtidige angreb. På fliser såvel som belægningssten kan en god imprægnering modvirke begroninger i op til 15 år.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til fliserens og imprægnering, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 30 57 60 00 eller via vores kontaktformular. Vi klarer terrasser, facader samt andre fliser og belægningssten i hele Midtjylland og omegn.

Algebehandling Viborg

Vi klarer bl.a.:

  • Facader
  • Terasser
  • Fliser

BILLEDER AF VORES ARBEJDE

Bestil fliserens af mos og alger

Du kan bestille en rensning af dine fliser på mail: kontakt@tiptopalgeservice.dk eller på telefon 30 57 60 00.

Har du spørgsmål til fliserens, er du også meget velkommen til at kontakte os, eller sende os en forespørgsel via kontaktformularen her.